Banner kantoor verlichting
Logo R&G Verlichting

Noodverlichting

Noodverlichting redt levens

Noodverlichting kan levens redden tijdens een noodsituatie. Tijdens bijvoorbeeld een brand kan de rook een persoon desoriënteren. Met behulp van noodverlichting word de kans op het vinden van een uitgang aanzienlijk vergroot. Tevens is het zo, dat op verzoek van inspectie, noodverlichting ook kan worden verplicht binnen uw bedrijfspand.

Soorten noodverlichting

Er zijn verschillende noodverlichting armaturen, centraal en decentraal. Bij decentrale noodverlichting is de armatuur op het normale spanningsnet aangesloten. Ingeval van nood schakelt het armatuur dan over op de batterij die in het armatuur zit. bij centrale noordverlichting hebben meerdere armaturen een aangeleverde noodvoeding.

Vluchtwegaanduiding

Vluchtweg aanduiding behoord ook tot de noodverlichting, er zijn verschillende types met verschillende pictogrammen, Er zijn vluchtweg aanduidingen met een lichtbron en zonder lichtbron Een van de vluchtweg aanduidingen zonder licht bron, is de Tritium verlichting. Tritium verlichting kent veel voordelen zoals : heeft geen elektrische aansluiting nodig, nemen dus geen elektrische energie op, Zijn onderhoud vrij, Zijn explosie vrij, Waterproef, Tempratuur bestendig, Tril bestendig, en EMC ongevoelig.

R&G verlichting staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, omtrent uw noodverlichting. Neem contact op met onze specialisten in noodverlichting.

Terug naar boven
Wij werken voor:
Logo BAM Logo Philips NV Logo Peijnenburg Logo MCB Nederland Logo Strukton Workshpere Logo Arbo Rotterdam Logo DPI Logo Hightech Campus Eindhoven Logo IAK Verzekeringen Logo Suiker Unie Logo Tiger Logo Vlisco