Verlichting diensten overzicht

Onderhoud is heel belangrijk alles heeft onderhoud nodig, dus ook uw verlichting installatie. Dit moet zeker door gespecialiseerde bedrijven gedaan worden, R&G verlichting is een zeer ervaren bedrijf dat onderhoud verricht aan verlichting installaties. R&G verlichting is een gespecialiseerd bedrijf die uw verlichting optimaal kan maken. Door middel van, goed gepland onderhoud aan de verlichting.

Een andere kijk op remplace

De lampen vervangen, armaturen schoonmaken, en de reflectoren in werkplaatsen reinigen, dat zal u al een andere kijk geven op uw werkplek. R&G verlichting zal bij het onderhoud van b.v. uw fabriekshal waar erg veel stof vrij komt dan moeten we denken aan metaal bedrijven, autospuitenrijen en dergelijke. Daar zijn meestal de reflectoren die het licht naar beneden richten zo vies dat deze niet meer spiegelen en de licht opbrengst op de werkvloer gewoon te weinig is. Daarvoor heeft R&G speciale methodes: eerst worden de reflectoren er afgehaald daarna worden de oude lampen vervangen door nieuwe TL buizen, de vieze reflectoren worden gereinigd en later terug geplaatst dan zult u een wereld van verschil ontdekken qua lichtopbrengst op uw werkplek.

null

Onderhoudsplan

Na een eerste contact over een nieuw onderhoudsproject, groot of klein, word al snel een plan van aanpak vastgesteld. Een heldere offerte gaat hieraan vooraf.Lees meer »
null

Groothandel

R&G verlichtingsgroothandel is gespecialiseerd in het leveren van verschillende lichtbronnen en armaturen .Verschillende lichtbronnen zoals: TL verlichting, Halogeen verlichting, Led verlichting, Spaarlamp, Noodverlichting en Buiten verlichtingLees meer »
null

Reinigen TL-Armaturen

TL verlichting is de meest voorkomenden verlichting in Nederland en er zijn heel veel verschillende TL verlichting R&G verlichting is gespecialiseerd in het vervangen, reinigen, repareren, en leveren van TL verlichting.Lees meer »
null

Remplace

De specialisten op het gebied van groepsvervanging, ook wel remplace is R&G verlichting in Eindhoven. Als u op zoek bent naar een betrouwbaren partner voor het wisselen (remplace) en reinigen van de lichtbronnen in uw bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres.Lees meer »
null

Noodverlichting

Noodverlichting kan levens redden tijdens een noodsituatie. Tijdens bijvoorbeeld een brand kan de rook een persoon desoriënteren. Met behulp van noodverlichting word de kans op het vinden van een uitgang aanzienlijk vergroot.Lees meer »
null

Verwisselen van lichtbronnen

Bij R&G verlichting verstaat men het vakkunding vervangen van (halogeen)(spaar)lampen of TL- verlichtingsbuizen. Met speciale equipment vervangt het mobiele team verlichtinsbronnen aan de hand van een economisch onderhoudsplan.Lees meer »