Specialist in remplace

De specialisten op het gebied van groepsvervanging, ook wel remplace is R&G verlichting in Eindhoven. Als u op zoek bent naar een betrouwbaren partner voor het wisselen (remplace) en reinigen van de lichtbronnen in uw bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. R&G verlichting verricht verlichtingsonderhoudswerk binnen industriehallen, fabriekscomplexen en bedrijfsruimtes.

Remplace voor buiten en straatverlichting

Maar ook kan er onderhoud worden verricht aan buitenprojecten zoals gebouw -en straatverlichting. Het toepassen van groepsvervanging is noodzakelijk voor het goed onderhouden van de verlichtingsinstallatie binnen uw bedrijf. Op deze mannier haalt u een zo hoog mogelijk rendement,omdat de verlichtingsinstallatie optimaal werkt. Ook u kunt kosten met betrekking op het energieverbruik besparen. Zo kunt u namelijk spiegelreflectoren op uw TL buizen laten plaatsen voor een betere lichtopbrengst. Een van onze specialisten komt graag bij u langs om de mogelijkheden binnen uw bedrijfsituatie toe te lichten.

Remplace in fabriek en industrie hallen

Remplace in hoge fabriek of industrie hallen is natuurlijk voordeliger i.v.m. huren van hoogwerkers die dan maar eenmalig gehuurd moeten worden en niet voor elke kapotte lamp. Uiteraard verzorgen wij de benodigde uitrusting. Ook is het tijdelijk stil leggen van machines dan ook maar voor korte duur en eenmalig. Bij Remplace wordt altijd rekening gehouden met de branduren, en dat er na verloop van tijd een percentage zal uitvallen, maar wel zo dat er zo min mogelijk hinder is op de werkvloer. En bij een goede groepsremplace zal dit zo beperkt mogelijk zijn.

Wij staan voor u klaar met remplace

Het team van R&G verlichting staat voor u klaar, voor het onderhoud aan de verlichting, groepsvervanging of voor het reinigen van de TL armaturen. Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten.