Groothandel in verlichting

R&G verlichtingsgroothandel is gespecialiseerd in het leveren van verschillende lichtbronnen en armaturen .Verschillende lichtbronnen zoals: TL verlichting, Halogeen verlichting, Led verlichting, Spaarlamp, Noodverlichting en Buiten verlichting

Breed assortiment industriële verlichting

Maar ook hebben wij een zeer breed assortiment aan voorschakel apparaten, 220v transformators en 12v transformators en diverse verlichting armaturen voor, Led verlichting, halogeen verlichting, TLD verlichting en buitenverlichting . R&G verlichtingsgroothandel levert zowel per stuk als in groot verpakking, en door heel Nederland. Dit alles wordt door R&G verlichtingsgroothandel tegen zeer scherpen prijzen aan u aangeboden. Voor iedere branche kan R&G verlichtingsgroothandel u een passend en eerlijk advies geven over welke soort verlichting u nodig hebt, en hoe u die bij ons kunt bestellen.

Wij staan altijd voor u klaar

Het team van R&G verlichting staat voor u klaar. Om u snel en goedkoop aan de juiste lichtbron of armatuur te helpen. Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten door het onderstaande contact formulier in te vullen en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen.